Kennel Fuma-Ki er et lille seriøst stueopdræt af racen shiba.

Kennelen består af hundene Maggi, Mieko, Fuji og Panda, og menneskerne Karin og René. Vores hunde bor sammen med os som familiehunde i vores hus i Ejby/Glostrup ved København.

Vi mener at alle hunde, også avlshunde, fortjener et godt hundeliv med masser af oplevelser, aktivering, motion, kærlighed og tryghed. Derfor bor vores hunde hos os som familiehunde og opholder sig altid sammen med os og aldrig i løbegårde. Vi går dagligt lange og varierende ture i skoven, i byen og på de nærliggende grønne arealer. Derudover laver vi en del søgeøvelser med hundene og giver dem små sjove opgaver de skal løse.

Karin, som er uddannet hundeinstruktør hos Irene H. Jarnved, er meget interesseret i træning og adfærd. Al træning med vores hunde foregår naturligvis kun med moderne og hundevenlige metoder, og både Fuji, Maggi, Mieko og Panda elsker at træne og lære nye ting.

I april 2008 blev Karin valgt til racerepræsentant for shiba i Danmark.

Vores mål er at opdrætte velfungerende, sunde og racetypiske shibaer af den korrekte japanske type. For os er opdræt en hjertesag - ikke en forretning. Det betyder bl.a. at vi kun forventer at få max. 1 kuld om året.

Vores hunde er nu blevet så gamle, at de ikke længere får hvalpe. Vi holder pause med vores opdræt indtil videre. Vi henviser i stedet til Spidshundeklubbens kenneloversigt og hvalpeliste på www.spidshundeklubben.dk

Vi er medlem af:
Dansk Kennel Klub
Spidshundeklubben